Ny restaurant bogense havn

Reumerts – en skøn restaurant på Bogense Havn! – VisitNordfyn

Reumerts – en skøn restaurant på Bogense Havn! | Nyd ferien i Bogense

Reumerts er en god, gedigen restaurant, hvor hele familien kan nyde lækker mad og den skønne udsigt på Bogense Havn.

Om os – Reumerts

Om os

Reumerts er etableret ud fra ønsket om en god, gedigen familierestaurant, … et hyggeligt og afslappende miljø i Reumerts på den gamle havn i Bogense.

Reumerts – Restaurant

Vi tilbyder en dejlig madoplevelse i afslappende omgivelser på havnen i Bogense. Vi tilbyder dels udvalgte a la carte retter samt en buffetoplevelse på …

Restaurant

Nyhed på havnen: 28-årig står bag ny familierestaurant

Nyhed på havnen: 28-årig står bag ny familierestaurant | fyens.dk

21. maj 2021 — Det er Rikke Reumert Agerholm, der skal lede den helt nye Restaurant Reumerts på havnen i Bogense. Lige nu arbejder hun – og adskillige …

Det er Rikke Reumert Agerholm, der skal lede den helt nye Restaurant Reumerts på havnen i Bogense. Lige nu arbejder hun – og adskillige håndværkere på at få de sidste ting på plads efter en større renovering.

Ungt ægtepar overtager kendt Bogense-spisested

Ungt ægtepar overtager kendt Bogense-spisested | ugeavisen.dk

23. jan. 2020 — Xenius og Frederik Mønster Berner Nielsen flytter til Bogense for at overtage Restaurant Marinetten på havnen i Bogense. Privatfoto.

Et stærkt ønske om at arbejde sammen på et fælles projekt får nu Xenius og Frederik Mønster Berner Nielsen til at rykke fra København til Nordfyn.

Rikke sprang ud på dybt vand og åbnede restaurant:

Rikke sprang ud på dybt vand og åbnede restaurant: – Bliver man ved at vente, kommer man ingen vegne | ugeavisen.dk

21. dec. 2021 — Restaurant Reumerts slog i juni dørene op på Bogense havn på trods af, at corona har gjort livet surt for mange restaurationer de seneste …

Restaurant Reumerts slog i juni dørene op på Bogense havn på trods af, at corona har gjort livet surt for mange restaurationer de seneste mange måneder. Rikke Reumert Agerholm fortryder det dog ikke. – Nogle gange skal man bare tage et sats, siger hun.

Reumerts | Bogense – Facebook

Reumerts, Bogense. 790 likes · 177 talking about this · 230 were here. Reumerts er en restaurant på havnen i Bogense. Vi tilbyder udvalgte a la carte…

De 10 bedste restauranter i Bogense – Tripadvisor

Bedste restauranter i Bogense, Danmark: Se Tripadvisor-rejsendes anmeldelser af restauranter i Bogense, og søg på … “Skøn og indbydende café med mad i…”.

Bedste restauranter i Bogense, Danmark: Se Tripadvisor-rejsendes anmeldelser af restauranter i Bogense, og søg på køkken, pris, sted og meget mere.

Fiskehuset Bogense | en naturlig oplevelse

Bordreservation Fiskehuset Merete Agerholm Torben Agerholm 6481 1072 6481 1072 2218 4967 2088 8435 post@fiskehuset-bogense.dk.

Bordreservation Fiskehuset Merete Agerholm Torben Agerholm 6481 1072 6481 1072 2218 4967 2088 8435 post@fiskehuset-bogense.dk

Keywords: ny restaurant bogense havn, ny restaurant i bogense