3 smarte ting du kan bruge en printer til

Har du en printer derhjemme? Så kan den rent faktisk meget mere end blot at udskrive dokumenter. Læs med videre her for at finde ud af, hvad du ellers kan bruge en printer til. Leder du efter en ny printer, kan du eventuelt tage et kig på printere fra Ricoh.

Kreative ting

Hvis du elsker at være kreativ, eller hvis du har børn, så kan du bruge din printer til at printe forskellige smarte ting. Det kan eksempelvis være masker, som de kan dekorere, papirvifter og selvfølgelig en masse farvelægningsark.

Derudover kan du finde skabeloner online, så du kan udskrive brætspil med karton samt andre sjove aktiviteter. Du kan altså bruge din printer til at udskrive masser af kreative ting til både dig selv og dine børn.

Lykønskningskort og postkort

Lykønskningskort og postkort er ikke lige så populære, som de engang var. Men der er ikke noget så godt som at få et håndskrevet kort fra en anden. Du kan bruge din printer til at udskrive lykønskningskort eller postkort, som du kan glæde en anden med. Når først du har udskrevet kortet, kan du skrive på det og sende det afsted til modtageren.

Visitkort

I dag er der stadig ingen bedre måde at udveksle information professionelt på end at give en person et visitkort. Dog er det overraskende dyrt at bestille visitkort. Spar penge og lav dine egne visitkort derhjemme. Din printer kan nemt håndtere din næste visitkortbestilling, så længe du er villig til at klippe kortene i arket.