Forlæng levetiden på din erhvervstelefon med disse gode råd

Hvis du ejer en virksomhed, så har du højst sandsynligt også en erhvervstelefon og et erhvervs mobilabonnement. Det er uden tvivl en fordel at have en telefon til erhverv, da du herved eksempelvis nemt kan besvare opkald fra dine kunder eller kontakte potentielle kunder. 

Men hvis du har en telefon til erhverv, er det vigtigt, at du passer godt på den. Derudover skal den helst gerne kunne holde så længe som muligt, så du ikke skal bruge en masse af virksomhedens penge på at udskifte din telefon fra tid til anden. Læs med videre her og lær mere om, hvordan du kan forlænge levetiden på din erhvervstelefon.

Brug altid et cover samt panserglas

Først og fremmest er det vigtigt, at du altid gør brug af et cover samt panserglas. Det er med til at beskytte din erhvervstelefon på bedste vis, hvis du taber den eller lignende.

Husk at opdatere din erhvervstelefon

Plejer du altid at udsætte opdateringen af din erhvervstelefon? Så bør du sørge for, at dette ikke sker længere. I stedet skal du altid opdatere din erhvervstelefon til den seneste software, når det er nødvendigt. Det vil hjælpe din erhvervstelefon med at fungere både bedre og hurtigere. Samtidigt er du sikret, at virusbeskyttelses er helt og aldeles opdateret.

Genstart gerne erhvervstelefonen hver uge

En anden ting, som du bør gøre, er at genstarte din erhvervstelefon én gang om ugen. Det hjælper med at fjerne alle de filer, der ikke er nødvendige.